stanislav stepánek

Stanislav qua bn

Nascut a la república Txeca. L’any 1991 es gradua a l’Escola Superior de Música Leos Janacek de Brno, començant a col·laborar amb la Jove Orquestra de Catalunya.

Es trasllada a Barcelona on inicia la seva carrera musical i les tasques de docència. Stepánek col·labora amb l’Orquestra del Teatre Lliure de Barcelona, dirigida per Josep Pons; amb l’Orquestra Simfònica de Valls, conduïda per Albert Argudo; l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu (direcció de Jesús López Cobos) i l’Orquestra de Cambra del Liceu de Barcelona, dirigida per Antoni Ros Marbà.

Actualment és violí concertino de la Sinfonietta Orquestra de Barcelona, sota la direcció de Francesc Llongueras i de l’Orquestra de Cambra Catalana dirigida per Joan Pàmies.

És membre del Grup Enigma de l’Auditori de Zaragoza dirigit per Juan José Olives i de l’Orquestra de Cambra de Girona.

Professionalment imparteix classes a l’Institut Cultural CIC- Virtèlia. És membre actiu de diverses petites formacions de cambra i també col·labora amb l’ambaixada espanyola a diferents països a través de l’Institut Miguel de Cervantes. Ha ofert concerts arreu d’Europa, Sud-Amèrica i Xina.