mireia puigmal

Mireia qua bn

Nascuda a Figueres, inicia els estudis musicals el 1996 a l’escola de música del Casino Menestral Figuerenc, posteriorment  passa al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i finalment a l’Escola Superior de Música de Catalunya, on el 2012 obté la seva graduació musical de violí.

Durant aquests anys rep formació i orientació musical de Fabienne Tassart, Joan Pàmies,  Agustin León Ara, Abel Tomàs, Evgeny Grach, Keiko Wattaya, Vera Martínez Mehner, Lavard Skou Larsen, Tatevik Khachatryan i Ewa Pyrek.

Es forma en música de cambra amb Michel Poulet, Charles Tunnerl, Quartet Casals i Cuarteto Quiroga. La seva experiència orquestral comença l’any 2002 a la Jove Orquestra Versatile dirigida per Santi Escura, on ocupa plaça de primer violí. Els anys següents actua en varies formacions com l’ Orquestra Simfònica de l’E.S.MU.C. , la Camerata Casals de Barcelona, l’Orquestra Filarmonia de Sevilla i l’Orquestra Simfòncia Harmonia de Calella. Actualment forma part de l’Orquestra de Cambra Catalana, de l’Orquestra de Girona i del quintet Barcelona Rock Strings.

Ha participat en diversos concursos, obtenint  el primer premi en el “3er Pòdium de Joves Intèrprets de l’Empordà” (2003), segon premi en el “Concurs Agustí Cohí “ de Barcelona (2011) i quedant finalista en el “Concurs L’Arjau” (2008).