mireia puigmal

Mireia qua bn

Nascuda a Figueres, inicia els estudis musicals el 1996 a l’escola de música del Casino Menestral Figuerenc, posteriorment  passa al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i finalment a l’Escola Superior de Música de Catalunya, on el 2012 obté la seva graduació musical de violí.

Durant aquests anys rep formació i orientació musical de Fabienne Tassart, Joan Pàmies,  Agustin León Ara, Abel Tomàs, Evgeny Grach, Keiko Wattaya, Vera Martínez Mehner, Lavard Skou Larsen, Tatevik Khachatryan i Ewa Pyrek  amb qui continua el seu perfeccionament tècnic.

Es forma en música de cambra amb Michel Poulet, Charles Tunnerl, Quartet Casals i Cuarteto Quiroga. La seva experiència orquestral comença l’any 2002 a la Jove Orquestra Versatile dirigida per Santi Escura, on ocupa plaça de primer violí. Els anys següents actua en varies formacions com l’ Orquestra Simfònica de l’E.S.MU.C. , la Camerata Casals de Barcelona, l’Orquestra Filarmonia de Sevilla i l’Orquestra Simfòncia Harmonia de Calella. Actualment forma part de l’ Orquestra de Cambra Catalana i de l’Orquestra de Girona.

Ha participat en diversos concursos, obtenint  el primer premi en el “3er Pòdium de Joves Intèrprets de l’Empordà” (2003), segon premi en el “Concurs Agustí Cohí “ de Barcelona (2011) i quedant finalista en el “Concurs L’Arjau” (2008).