carles raich

Carles qua bn

Nascut a Terrassa. Inicia els estudis a l’Escola de Música dels Petits Cantors Catalans, on a més d’una intensa activitat de concerts amb la Coral comença estudis de piano i violí.

Rep formació al Conservatori Professional de Terrassa on estudia piano amb Freixas Vivó, Albert Flotas i Lluís Alcalà. També estudia violí  amb el mestre Gonçal Comelles. Durant aquesta etapa  és violí concertino de la Jove Orquestra del Conservatori, participant en diverses formacions de cambra, moment què comença a especialitzar-se com a pianista acompanyant.

Acaba els seus estudis professionals a Terrassa amb premi d’honor i finalitza els estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música de Barcelona de la mà de Miquel Farré i els de violí al Conservatori del Liceu amb Gonçal Comelles, rebent una gran influència de Santiago Juan.

S’inicia en la docència a l’escola de música Virtèlia de la ICCIC de la que actualment n’és coordinador del Departament de Piano.

Acredita una dilatada carrera com a pianista acompanyant, tant d’instrumentistes professionals de corda com de formacions musicals i grups corals, realitzant un gran número d’actuacions  pel país i per Europa.